帝在哭泣 发表于 2022-10-25 06:46:29

◎译  名 天残地缺
◎片  名 天残地缺
◎年  代 1979
◎国  家 台湾
◎类  别 动作
◎语  言 国英/其他语言自己研究
◎字  幕 日字
◎豆瓣评分  7.1
◎豆瓣链接  
◎文件格式 ISO
◎视频尺寸 
◎文件大小 6.05G
◎片  长 01:32:28
◎导  演 罗炽(Joe Law)
◎主  演  陈木川(Mu Chuan Chen) / 康照明(Jackie Conn) / 沈松付(Frankie Shum) / 何九

◎简  介
導演:羅熾
  動作設計:陳木川
  演員:陳木川.李中堅.馬場.康照明.沈松村.張宗貴.項美龍.戴良.胖三.裴德雲
  台灣世紀cult片王followers必睇之作
  天殘地缺套戲太cult啦,佢個戲名改得十分貼切,戲中兩個殘缺主角,一個俾大奸角斬斷雙手,竟然會生番一隻小手仔出黎。另一個俾大奸角用腐蝕既液體廢左雙腳,以前有D咁勁揪既腐蝕極毒液體,犀利、犀利。兩個殘缺人溫左個鐘意摺埋自己係蒸籠入面既騎呢師父教佢兩個功夫,又係犀利、犀利。無手果個又游水、又打水、仲耍棍添,廢左雙腳果個用屎忽都可以打得死人,認真cult到爆。到最後梗係兩個殘缺人同大奸角上演一場超B級生死大戰……

◎截    图

已有 4 人购买  本主题需向作者支付 1000 两银子 才能浏览 购买主题

111231313 发表于 2022-10-25 09:23:18

片子沒看過,下載看看好不好。

单玉婷 发表于 2022-10-25 10:49:31

这是个好东西 收下了         谢谢

xietingfeng8333 发表于 2023-1-5 11:21:29

原来又是你?我知道你是谁!

喜欢港台电影 发表于 2023-2-14 21:38:13

谢谢分享资源 买了看看国语版本

111231313 发表于 2023-2-15 00:13:46

感谢楼主发福利   感谢楼主发福利   

scmy26 发表于 2023-7-16 19:39:31

下雨天周末看看电影再说   哈哈

人生如戏 发表于 2023-8-23 13:39:43

谢谢分享                     
页: [1]
查看完整版本: [台湾][1979][天残地缺][国英语/日字][ISO/6.05G][陈木川、康照明]